Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Tiedotteet: James Bondin kengät Spectre-elokuvassa

Englantilainen jalkinevalmistaja Crockett & Jones toimitti useita pareja eri tyylisiä laatukenkiä 24. Bond-elokuvaan, vuonna 2015 valkokankaille saapuneeseen Spectreen. Tai paremminkin, ja tarkemmin sanottuna, Crockett & Jonesin jalkineet ovat James Bondia näyttelevän Daniel Craigin jaloissa. Jalkinevalmistaja toimitti Bondille kuusi paria kenkiä, ja niistä toki useimmat ovat ajattoman mustat.

Bondin jalkineita myyvät Crockett & Jonesin liikkeet Brysselissä, Pariisissa, New Yorkissa, sekä Britannian Birminghamissa ja pääkaupungissa Lontoossa. Suomessa C&J:t voi tilata esimerkiksi Herrainpukimo Ferestä. Lisätietoja kenkien valitsemisesta eri tilaisuuksiin ja tilanteisiin voi lukea täältä Suutarit.comista.

Tyypillinen jalkinepari, jota Bond käyttää Spectressä, on hintaluokaltaan 500 euron paikkeilla.

Crockett & Jones lyhyesti

Yritys perustettiin vuonna 1879 James Crockettin ja hänen vävynsä Charles Jonesin toimesta. Yritys on tehnyt jalkineita jo viiden sukupolven ajan. Yritys tunnetaan eritoten englantilaisten käsin tehtyjen laatukenkien valmistajana.

Spectren alkutaival lyhyesti

MI6:n agentti jätti viestin James Bondille. Se viesti sai Bondin matkustamaan Meksikoon. Tehtävänä oli estää terroristien aikoma pommi-isku. Bond onnistuu tuhoamaan terroristien johtajan, ja ottaa vainajan sormesta erityisen sormuksen.


Kuva: admknowdns

Spectre saanee myöhemmin vuonna 2021 seuraajan: No Time To Die on tarkoitus julkaista syys-lokakuussa. Elokuvan julkaisua, kuten myös esimerkiksi tieteiselokuva Dyyni-elokuvan julkaisua, jouduttiin lykkäämään koronaviruksen takia. Monet viihteen muodot ovatkin siirtyneet kertarysäyksellä digiaikaan — esimerkiksi Kenon harrastajat voivat hyötyä kenotuloksettänään.com-sivustosta.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.