Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Tiedotteet: Kaikista kalleimmat kengät ikinä — pitäisitkö näitä?

Oikeanlaiset kengät ovat jokaiselle tärkeitä. Vaikka et juoksisi maratoneja tai olisi huippu-urheilija, jonka kengiltä vaaditaan paljon, niin sopivat kengät jokapäiväiseen menoon ovat tärkeä juttu. Maailmassa on paljon kenkiä, joita on valmistettu vain muutamia kappaleita. Tällaisista kengistä tulee todella kalliita ja harvinaisia sekä vaikeita ostaa. Niihin ei ehkä tavallisilla tallaajilla ole varaa, mutta miljonäärit varmasti keräilevät tällaisia upeita jalkineita mielellään.

Tässä artikkelissa vilkaisemme, miltä näyttävät maailman kalleimmat kengät!

Kalleimmat kengät ikinä – haluaisitko nämä?

Alla kuvailemme joitakin maailman kalleimmista ja upeimmista kengistä. Näitä voivat havitella miljonäärit, joten jos haluat itsellesi parin tällaisia superharvinaisia luksuskenkiä, niin pelaa vaikka nettikasinoilla ja havittele jättipottia — ehkä sinusta tulee seuraava miljonääri? Sitten vain shoppailemaan kenkiä!

Nike ja Marty McFly

27 vuotta Back To The Future -elokuvan luomisen jälkeen Nike päätti valmistaa juuri samanlaisen kengät kuin Marty McFlylla oli elokuvassa. Näitä kenkiä valmistettiin vain 100 kappaletta, eli ne ovat melkoisen harvinaisia. Yksi pari maksaa jopa 28 000 USA:n dollaria. Näitä ei kannata ehkä käyttää tavallisessa päivittäisessä menossa.

Guccin karvaiset sandaalit

Gucci on luonut melkoisen kummalliset sandaalit, jotka on valmistettu vaalean ruskeasta pitkästä tekokarvasta. Tietysti sandaaleissa on myös vielä Guccin tuttu kultainen kuolain. Yksi pari tällaisia karvakavereita lähtee noin 1800 USA:n dollarilla. Näiden jalkineiden kanssa kannattaa siis olla varovainen – ja muista harjata nämä karvakaverit kunnolla!

Adidas Pharrell Human Race

Kun Pharrell NMD julkaisi kummalliset violetit kenkänsä, niin ne eivät olleet julkisesti julki. Niihin oli vaikea saada käsiään kiinni, mutta jos siinä onnistui, niin näistä kengistä joutui pulittamaan jopa huimat 8000 USA:n dollaria.

Nike Hyper Adapt

Niken ensimmäiset itsestään sitovat kengät tulivat markkinoille melkoisen kovalla räminällä. Ja mahtavalla hintalapulla, nimittäin niiden hintalapussa lukee 4000 dollaria.

Margiella Metallic Future

Nämä metallinhohtoiset kengät ovat todella kummallisen näköiset kengät. Jos kuitenkin haluat pukea päällesi metallinhohtoisen kokovartalopuvun ja lähteä tulevaisuuden bileisiin, niin nappaa mukaasi nämä kengät 2000 USA:n dollarilla.

Adidas Pitch Black

Adidas Pitch Black on hyvin rajoitettu erä, nimittäin niitä valmistettiin vain 500 kappaletta. Nämä ovat hyvin tyylikkäät mustat Adidaksen kengät ja niiden hintalappu on melko suolainen. Vaikka Adidakset eivät ole missään nimessä edullisia, mutta näissä kengissä on jo melkoinen hinta: 3000 USA:n dollaria.

Gucci Spike loaferit

Gucci on valmistanut melkoisen upeita mustia nahasta valmistettuja kenkiä, joissa on kultaisia nastoja. Lisäksi kengissä on tietysti mukana tutu kultaiset kuolaimet, kuten muissakin Guccin kengissä. Nämä kengät lähtevät mukaasi 2000 USA:n dollarilla.

Nike Air Force One By Prryya & Chintan’s Couture and Jewelry

Näissä Niken valkoisissa lenkkareissa on melkoisen upeita kultaisia yksityiskohtia ja timantteja. Näissä kengissä on todella muhkea hinta, nimittäin jopa huimat 50 000 dollaria.

Yhteenveto

Kengät ovat tärkeä osa sekä ihan jokapäiväistä elämää että omaa tyyliä. Monenlaisia erilaisia jalkineita saa napattua mukaan niin muutamalla kymmenellä eurolla kuin muutamalla tuhannellakin… tai muutamalla kymmenellä tuhannella eurolla. Näihin kalliisiin kenkiin saa omat näpit kiinni vain silloin, jos olet valmis maksamaan todella kuuman hinnan että tekemään kunnollista taustatutkimusta. Useita näistä kengistä on nimittäin valmistettu vain muutamia satoja pareja.

Jos sinulla on liikaa rahaa tai satut voittamaan jättipotin yllättäen, niin nämä kengät ovat takuulla erinomainen tapa luoda ”sitä jotain” omaan tyyliin.

Tämä tiedote julkaistiin 16. päivä huhtikuuta 2019 kirjoittajan Petri I. toimesta. Ikilinkki julkaisuun on tässä.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.