Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Tiedotteet: Kenkien valinta – Oikeat kengät oikeaan tilaisuuteen

Onko mieleesi koskaan juolahtanut, että tarvitset erilaisia kenkiä? On joitain tilaisuuksia, jotka edellyttävät pukeutumiskoodia, ja myös kenkiesi on noudatettava annettua pukukoodia.

Ajattele kenkiä välineenä haluamasi tyylillisen sanoman viestinnässä. Joissain tilanteissa käyttämilläsi kengillä ei ole mitään merkitystä, mutta joissain tilanteissa voit ehkä käyttää tilanteen hyödyksesi.

On tärkeää, että yrität ottaa kaiken irti mahdollisuuksistasi ja hyödynnät ostoskokemuksesi. Jos olet menossa häihin tai muuhun juhlatilaisuuteen, kenkävalintasi riippuu suuresti paikasta ja siitä, millaisen kuvan haluat antaa itsestäsi muille vieraille. Jotkut ihmiset eivät ole lainkaan muotitietoisia. He vain käyttävät jotain peittääkseen jalkansa.

On aivan totta, että sinulla on vapaus valita haluamasi kengät, mutta valintasi usein määräytyy muun asusi ja osallistumasi tilaisuuden perusteella. On kenkiä, jotka sopivat vain erityisiin tilanteisiin. Tämän vuoksi sinulla on oltava laaja valikoima erilaisia kenkiä. Näin sinulla on kengät mihin tahansa tapahtumaan. Sen lisäksi, että huomioit erilaiset tilaisuudet, tarvitset myös erilaisia kenkiä erilaisiin sääolosuhteisiin.

Oikeiden kenkien valinta

Kenkiä ei valita vain ulkonäön perusteella. Kenkien pitää myös sopia kunnolla jalkaan. Ennen kaikkea niiden pitää olla mukavat. Joudut ehkä käyttämään kenkiäsi pitkiä aikoja, joten on välttämätöntä, että ne ovat mukavat jalassa. Monet ihmiset, etenkin naiset, panostavat enemmän tyyliin ja unohtavat kenkien mukavuuden, mutta tämä on valtava virhe, joka voi osoittautua pitkällä aikavälillä vakavaksi.

Erityisiin tilaisuuksiin valitut mukavat ja tyylikkäät kengät antavat sinulle varmuutta ja suojaa. Suosittelemme, että hankit vähintään 4 paria erilaisiin tilaisuuksiin sopivia mukavia kenkiä. Seuraavassa kerromme lisää näistä erilaisista kenkäkategorioista.

Juhliin tai muodollisiin tilaisuuksiin tarvitset muodolliset kengät. Herrasmiehet tarvitsevat kengät, joissa ei ole nauhoja. Naisten kengät voivat olla avokkaat tai sandaalit.

Vapaampiin tilaisuuksiin, mukaan lukien toimistotyö, tarvitset matalakorkoiset, mutta silti melko muodollisesta materiaalista valmistetut kengät. Tämä koskee sekä miehiä että naisia.

Urheilutapahtumiin tarvitset kumisaappaat tai sopivat urheilukengät, joita voit käyttää myös salilla tai kuntoillessa.

Jos haluat muuttaa omaa ulkoasuasi, voivat kengät olla ratkaisu. Kenkien vaihtaminen voi olla juuri sitä, mitä tarvitset lisätäksesi ulkoasuusi uuden ulottuvuuden.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.