Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Kuuvuoren suutari J. Vehviläinen

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 27. päivä marraskuuta 2013.)

Turkulaisen Kuuvuoren suutari J. Vehviläisen puhelinnumero on 02 237 7621.

Yritys on muuttanut uuteen osoitteeseen tai lopettanut toimintansa.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Päivitettyä tietoa:

Kuuvuoren suutari on lopettanut toimintansa ja toimitila tyhjennetty. Huomasin asian, kun toiveikkaana menin eilen parin korjattavan tavaran kanssa paikan päälle…

  • Kirjoitettu: 27. päivä marraskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos tiedosta! Tieto liikkeen sulkemisesta on lisätty tähän esittelysivulle.

  • Kirjoitettu: 27. päivä marraskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kuuvuoren suutari J. Vehviläinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.