Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Nokian Jalkinekorjaamo Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–to kello 10–17 ja perjantaisin 10–16. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Nokian Jalkinekorjaamo Oy:n puhelinnumero on 046 847 6787.

Liike on avoinna ma–to kello 10–17 ja perjantaisin 10–16. Viikonloppuisin suljettu.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoitaessa julkaisua Nokian Jalkinekorjaamo Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Nokian Jalkinekorjaamo Oy
Arvosana
77 % suosittelee
(53 arvostelua)

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.