Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Tiedotteet: Parhaat asiat kotona (jos olet urheilufani)

On kliseellistä kertoa tarinoita urheilusta, joka pelastaa ihmishenkiä, olipa kyseessä sitten urheilija, joka toipuu pohjalta, kadonnut sielu löytää kutsumuksensa valmennuksessa tai urheilija, joka saa arvostetun olympialipun, kuulemme näitä tarinoita jatkuvasti.

Kaikki nämä vuodet urheilu oli kiertokulkua elämän ongelmista, ei itse ongelma. Mutta sitten ne alkoivat sulkeutua, yksi kerrallaan, alkaen ylhäältä, nyt suodattaen alaspäin suojellakseen kaikkia osapuolia uudelta virukselta, jota emme vielä ymmärrä. Pidämme niitä itsestäänselvyytenä, mutta urheilulla on tärkeä rooli monissa elämässämme. Koronavirusepidemian puhjettua urheilutapahtumat, urheilijat, mutta myös fanit ovat tunteneet uhan voiman, kun lähes kaikki suuret urheilutapahtumat ovat pysähtyneet tilanteen keskellä.

Fanina tiesit normaalisti katsovasi nyt eurooppalaisen jalkapallon vihjeitä. Tiesit, että lopputulos on järkyttävä, valloittava hahmo ilmestyy — ehkä pelaaja, ehkä valmentaja. Mitä urheilun ystävät voivat tehdä näinä poikkeuksellisina aikoina, jolloin heidän suosikki menneisyytensä pitää tauon?

Katsele kohokohtia, ikonisia pelejä
Jokainen päivä on muistopäivä urheilun ystäville ja urheilijoille, kun odotamme vihollisuuksien alkamista uudelleen. Nauti vain menneisyydestä ja koe ikonisia urheiluhetkiä kohokohtien ja YouTubeen ladattujen pelien kautta.

Hotstarilla on laaja valikoima pelien kohokohtia ja kokoelmia saadakseen jalkapallon, tenniksen, sulkapallon, kriketin ja muiden urheilufanien tauon läpi. Täydelliset pelit voidaan myös suoratoistaa virallisen seuran isännöintitapahtuman kautta — joka lähetetään kaikille ilmaiseksi tauon aikana.

Klassisissa krikettipeleissä, kuten Intian vuoden 2011 maailmancup-otteluissa, joita televisioidaan Star Sportsissa ja IPL:ssä, on myös kohokohtia ja täydellisiä pelejä Hotstar Premiumissa ja muissa suoratoistopalveluissa, jotka auttavat sinua kokemaan pelipäivän jännityksen uudelleen.

Löydä täydellinen urheilupodcast
Ja mikään ei sovi elämään paremmin peiton alla kuin hyvä podcast. Jos olet sanonut itsellesi, että aiot alkaa kuunnella podcasteja pian, mutta et ole ehtinyt, minulla on mahtavia uutisia — nyt on aika, ja podcast-jaksojen maailma on laaja, jota voit nyt seurata ja jatkaa. keskustelu menossa.

Pelaa suosikkiurheilupeliäsi
Videopelien pelaaminen voi olla toinen loistava tapa pitää yhteyttä ystäviin kaukaa tiettyjen pelien tarjoamien online-moninpeliominaisuuksien sekä yksinpelitarinoiden avulla, jotka vievät mielesi kaaoksesta muutamaksi tunniksi. Sillä ei myöskään ole väliä, mitä konsolia omistat, sillä pelattavissa on paljon video-/mobiilipelejä FIFA:lta, NBA:lta, PUBG:ltä ja https://www.ninjacasino.com/fi/vedonlyonti samalla kun ne ovat eristyksissä kaikkialla.


Kuva: Pexels (Pixabay)

Nauti urheiluelokuvista
Ei ole mitään syytä, etteivätkö urheiluaiheiset elokuvat voisi viihdyttää sinua juuri nyt. Monet suosikkisuoratoistopalveluistamme, kuten Hotstar, Netflix ja Hulu, ovat täynnä klassisia urheiluelokuvia, joiden pitäisi pitää sinut mukana ja antaa sinulle ihanan annoksen nostalgiaa.

Poimi aikaa vievä palapeli
Mikään ei saa aikaa kulumaan yhtä nopeasti kuin hyvä palapeli. Ne vaativat paljon huomiota, niitä on hauska koota ja ne kiinnostavat ihmisryhmiä, jos satut olemaan karanteenissa muiden kanssa.

Valitse urheiluaiheinen palapeli saadaksesi täytön — virkistyspelinä suosittelen pulmia, joissa on vähintään 1 000 palaa, sillä niiden tekeminen vie eniten aikaa. Kun saat palapelin valmiiksi ja huomaat yhtäkkiä olevasi pulmaharrastaja, on sellainen tunne.

Aloita kodin siivous (ja muuta se hauskaksi peliksi)
Tämä on kuuma tapa, mutta jos olet jumissa kotona ilman urheilua ja sinulla ei todellakaan ole mitään tekemistä, tee siitä tuottoisaa aloittamalla kodin siivous. Nyt on täydellinen aika puhdistaa, desinfioida ja järjestää uudelleen suosikkipaikkasi tai urheilun katselupaikkasi, jotta se on valmis seuraavaan suureen peliin.

Ja jos olet todella epätoivoinen, kehotan sinua tekemään siitä pelin — tai vielä parempaa, kommentoimaan kaikkea tekemääsi ikään kuin olisit urheilulähettäjä. Se on varmasti viihdyttävää kaikille kämppäkavereille tai tyttöystäville, myös lapsille.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.