Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Tiedotteet: PlayStation 3:n hauskuuden lisääminen

PlayStation 3 -konsolien valmistajilla on kasvava paine täyttää kuluttajien korkeat standardit kaikkialla maailmassa. Vaikka PS ja PS2 olivat sitä edeltäneet, tällä gadgetilla on omat ominaisuudet. Sitä on hauska käyttää kaikkien ladattavien pelien ja lisäominaisuuksien ansiosta.

PSP-järjestelmä voidaan yhdistää musiikin tai pelien soittamiseen. Sen huomattavien Internet- ja verkkotoimintojen ansiosta on helppo pitää yhteyttä kavereihisi. Lisäksi voit hyötyä videoiden ja kuvien katselusta.

Joitakin toimintoja et kuitenkaan tunne, eikä niitä ole dokumentoitu ohjeissa. Tutkitaan asiaa selvittääksemme.

Maantieteellisesti vapautettu

PS3 on kuitenkin aluevapaa, joten voit pelata pelejä mistä tahansa maasta. Yhdysvalloissa voit helposti ladata Yhdistyneestä kuningaskunnasta ostetun pelin pelataksesi sitä älypuhelimellasi.

Pelissä ei ole aluelukitusta. Blu-ray-elokuvat ovat aluelukittuja, eikä niitä voi toistaa alkuperäisen julkaisualueensa ulkopuolella.

Mahdollisuus toistaa video alusta alkaen

On mahdollista, että ystäväsi PS3-asennus on pettänyt sinut useammin kuin kerran, kun olet tuonut omasi. Gadget ei ole yhteensopiva, koska resoluutio ja kaapeliliitäntä ovat erilaiset. Siitä huolimatta on olemassa tie ulos tästä ahdingosta.

Laite sammuu ja käynnistyy uudelleen, kun virtapainiketta pidetään painettuna pitkään. Voit vaihtaa komponenttien, RGB SCARTin ja HDMI:n välillä, palaa 480p-grafiikkatilaan painamalla tätä painiketta.

Jännitteen tarkistaminen

Kun alustan lataus on alhainen, näyttöön tulee ilmaisin varoittaakseen soitinta. Ei ollut mitään keinoa nähdä, kuinka paljon tehoa tyynyssä oli vielä. Padin PS-painikkeen painaminen tekee tämän kuitenkin mahdollista.

Kuten kannettavassa tietokoneessa, akkukuvake tulee näkyviin osoittamaan, kuinka paljon virtaa on jäljellä. Kun tyynyn akun merkkivalo lukee ”täysi”, akku on ladattu täyteen.

Ladata

Koska verkossa on niin paljon tallennettavia pelejä, sinun tulee käyttää niitä. Useissa peleissä pelaajat ovat usein ovelampia kuin kuninkaallinen. Voit parantaa peliä lataamalla nämä tallenteet ja noudattamalla niiden sisältämiä vinkkejä.

Se jaetaan usein PS3-kansiossa, joka voidaan kopioida PS3:lle konsolin USB-liitännän avulla. Tässä vaiheessa tallennustiedostosi on käytettävissä päävalikosta. Voit tallentaa pelin kiintolevyllesi käyttämällä kolmiopainiketta.

Rajoittamaton ilmainen videokeskustelu

EyeToy-kamera ja USB-kuulokkeet ovat pakollisia lisäosia. Voit liittää ne USB-kaapelilla. Kun olet valinnut kaverin ystävävalikosta, voit ottaa häneen yhteyttä kolmiopainikkeella.

Kun olet valmis aloittamaan keskustelun, napsauta ”Aloita uusi keskustelu”. Valitse Videochat, jos haluat myös keskustella muiden kanssa reaaliajassa. Olet valmis soittamaan videopuheluita PS3:sta PS3:een. Sinun ei tarvitse maksaa tässä chatissa vain laajakaistayhteytesi hinta.

Johtopäätös

PS3 on varustettu joukolla arvokkaita ominaisuuksia, jotka valloittavat pelaajien sydämet NetBet netti kasino kaikkialle, sekä niiden, jotka haluavat hyödyntää Internetiä ja langatonta verkkoa parantaakseen pelikokemustaan.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.