Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Tiedotteet: Samsung Wallet tekee paluun — miksi älypuhelinyritys on tehnyt tämän päätöksen?

Sähköiset lompakot ovat olleet muutaman kuluneen vuoden suuri trendi, eikä mikään ihme, sillä niiden avulla maksut sujuvat näppärästi ja lompakko kulkee kätevästi mukana puhelimessa. Tämän avulla kaikki pysyy kätevästi yhdessä paikassa ja maksut ovat vahvasti suojattuja. Tällaiset modernit maksuvälineet ovat löytäneet tiensä useisiin palveluihin ja niiden kirjo on kasvanut valtavasti viimeisen viiden vuoden aikana. Esimerkiksi laadukkailla kolikkopeleillä varustettu Mr Green nettikasino tarjoaa nykyään mahdollisuuden käyttää Skrillin ja Netellerin kaltaisia e-lompakoita, jotka tarjoavat todella nopean ja turvallisen maksualustan.

Lompakko suoraan puhelimessasi

Kun elämme 2020-lukua, sähköisten lompakoiden käyttö on huipussaan. Tarjolla on valtava määrä erilaisia vaihtoehtoja, joista kuluttajat pääsevät valitsemaan mieleisensä. Älypuhelinjätti Samsung ilmoitti muutama päivä sitten lanseeraavansa täysin uuden Samsung Wallet -palvelun asiakkailleen, joka on yrityksen vastaus muun muassa Googlen ja Applen vastaaviin palveluihin. Mutta miksi yritys on nyt päätynyt tähän ratkaisuun? Tätä aihetta käsittelemme tänään tarkemmin.

Virtuaaliset maksumenetelmät ovat tämän päivän juttu, joten ei ole sinänsä mikään ihme, että Samsungin kaltainen jättiyritys on päättänyt jälleen kerran lähteä mukaan kilpailuun, sillä tarjoaahan esimerkiksi sen suurin kilpailija Apple oman ratkaisunsa virtuaalisille lompakoille. iWalletin tapaan myös Samsungin vastaava versio tulee tarjoamaan kattavan alustan, jonka avulla kuluttajat voivat näppärästi hoitaa maksuja, tallentaa tärkeitä dokumentteja, kuten matkustusasiakirjoja, sekä ladata omia kortteja palveluun. Kyseessä on siis enemmän kuin vain maksupalvelu, joka käytännössä yhdistää entuudestaan tutut Samsung Pay- ja Samsung Pass -palvelut yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi.

Samsungin tiedotteessa todetaankin, että Samsung Wallet tulee tuomaan arjen mukavuutta mobiilaitteille aivan uudella tasolla, joka tarjoaa täysin turvallisen ympäristön digitaalisten avainten, korttien ja muiden dokumenttien säilyttämiseen. Tämä alusta tulee tarjolle Samsung Galaxyn käyttäjille ja se varmasti tulee lisäämään Galaxyn käyttäjämääriä. Yritys on varustanut tämän palvelun nykypäiväisten turvastandardien mukaisesti ja sitä suojataan Samsung Knox turvallisuusalustalla.

Ajanhermoilla pysyminen

On varmasti lukuisia syitä siihen, minkä takia Samsung on päättänyt nyt lanseerata tämän uuden alustan asiakkailleen. Markkinoiden muutokset ovat varmasti olleet yksi oleellinen tekijä tähän päätökseen, sillä virtuaalisten maksupalveluiden käyttö ja kysyntä on kasvanut tasaista tahtia jo muutamien vuosien ajan, eikä tälle trendille tunnu olevan lainkaan loppua näkyvissä. Samsung Wallet tulee tarjoamaan kovan haastajan suuressa kulutuksessa olevalle Applen iWalletille sekä Googlen vastaavalle palvelulle, ja se tuo yrityksen Galaxy -laitteet ehdottomasti nykypäivän vaatimusten tasolle. Älypuhelimien välillä käytävä kilpailu on kovaa ja niiden on kyettävä vastaamaan kuluttajien tarpeisiin mahdollisimman tehokkaasti pysyäkseen mukana tässä kilpailussa.

Samsung Wallet -alustan avulla yritys tarjoaa kuluttajille toimivan ja kätevän mahdollisuuden pitää lähes kaikki arkipäiväiset tarpeet yhdessä ja samassa paikassa, joten käyttäjien ei tarvitse erikseen ladata lukuisia sovelluksia älypuhelimeensa. Kun elämme kuluvaa vuotta 2022, on älypuhelinvalmistajan tarjoama Wallet -palvelu todellista plussaa, sillä se helpottaa useita arkipäiväisiä toimintoja, ja sen saatavuus varmasti vaikuttaa useiden kuluttajien ostopäätökseen.

Teknologian kehitys on vienyt maailmaa jatkuvasti kohti aiempaa digitaalisempaa yhteiskuntaa ja tämä älypuhelinjätin lanseeraama uusi alusta on loistava vastaus nykypäivän vaatimuksille, sillä älypuhelimien kulutus kasvaa jatkuvasti. Tämä tarjolle tuleva palvelu tulee varmasti kasvattamaan yrityksen markkina-arvoa ja auttaa uusia käyttäjiä löytämään Galaxyn tarjonnan.

Harppaus nykypäivään

Samsung Wallet on yrityksen vastaus nykypäivän vaatimuksiin, jonka Galaxyn käyttäjät tulevat varmasti ottamaan avosylin vastaan. Maailma jatkaa digitalisoitumistaan ja esimerkiksi tällä hetkellä nopeasti leviävä 5G-verkko tulee kasvattamaan älylaitteiden käyttöä entisestään, sillä se tuo mukanaan täysin uudenlaisia mahdollisuuksia. Entistä nopeampi yhteys helpottaa lukuisten arkipäiväisten asioiden hoitoa älylaitteilla.

Vaikka alkuvaiheessa virtuaaliset lompakot herättivät paljon mielipiteitä ja epäröintiä, mobiililaitteiden käyttäjät ovat viime aikoina alkaneet luottaa entistä enemmän digitaalisiin lompakoihin ja yhä useammat ovatkin löytäneet niiden todelliset hyödyt parin kuluneen vuoden aikana. Palveluiden tarjoajat kykenevät nykypäivänä vastaamaan tietoturvariskeihin todella vahvalla otteella, jonka ansiosta myös kuluttajien luottamus tällaisiin verkkopalveluihin on kasvanut merkittävästi. Tämä on luonut uuden kysynnän markkinoille, johon palveluntarjoajat haluavat nyt vastata.

On mahdotonta sanoa tässä vaiheessa, kuinka e-lompakoiden kasvu tulee tulevaisuudessa jatkumaan, mutta mikäli viime vuotisiin tilastoihin on luottaminen, tulee tämä kasvu jatkumaan tasaisena myös tulevien vuosien aikana. Tässä vaiheessa jäämme mielenkiinnolla odottamaan, millaisen vastaanoton Euroopassa kesäkuun aikana lanseerattu Samsung Wallet tulee saamaan. Odotukset ainakin ovat korkealla, mutta mitä todellisuus on, se jää nähtäväksi.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.