Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari Siili

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–to kello 9.30–17 ja perjantaisin 9.30–15. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Siilinjärvellä sijaitseva Suutari Siili tarjoaa perinteisiä suutaripalveluja. Suutari Siili hoitaa esimerkiksi kengänkorjaukset, vaihtaa vetoketjut, laittaa korkolaput. Puhelinnumero on 041 704 9711. Toukokuussa 2015 yritys muutti Asematie 3:een.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Ossi Rantonen:

Paska palvelu, ei edes osa vastata puhelimeen.

  • Kirjoitettu: 19. päivä lokakuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutari Siili sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.