Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutarinliike R. Mattola

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9.00 ~ 17.00. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Suutarinliike Risto Mattola sijaitsee Ylivieskassa. Palveluihin kuuluu esimerkiksi kenkien korjaukset, erilaisten vetoketjujen ja jalkineiden kantalappujen vaihdot, kengänpohjien korotukset, kenkien venytykset, sekä avainten valmistus.

Puhelinnumero on 040 847 8872 ja sähköpostiosoite risto.mattola@netti.fi.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Risto Mattola:

Suutarinliikkeen kesäaika aukioloajat Ma -Pe 09.00 – 17.00 La suljettuna 1.10.2016 saakka

  • Kirjoitettu: 05. päivä kesäkuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Risto Mattola:

Suutari on lomalla. Palaa töihin Ma 25.07. 2016

  • Kirjoitettu: 10. päivä heinäkuuta 2016
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Suutarinliike R. Mattola sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.