Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutaritar

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin sovittaessa. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Suutarinliike sijaitsee Porin Kauppahallissa. Puhelinnumero on 040 556 5616. Suutaritar on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Sunnuntaisin suljettu.

Suutarittarella on omat Facebook-sivut.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Enni:

Liike on lauantaisin avoinna ainoastaan sopimuksen mukaan

  • Kirjoitettu: 17. päivä elokuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Jaana lohiranta:

Hei. Kävin tänään 3.11.2016 klo 9.20 kauppahallissa kaivaten suutaritaren palveluja. Mutta kyseinen liike ei ollut auki kuten täällä mainitaan klo 9-17. Onko enää toimintaa lainkaan vai paikka muuttunut?

  • Kirjoitettu: 03. päivä marraskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kyllä sen olisi pitänyt olla auki, ehkä kyseessä oli jokin poikkeustilanne.

  • Kirjoitettu: 03. päivä marraskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutaritar sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.