Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Tiedotteet: Tutustu pelipuhelimen valintavinkkeihin

Riippumatta siitä, millainen pelaaja olet, on hyvä mahdollisuus, että olet jossain vaiheessa etsinyt täydellistä pelipuhelinta pelataksesi NetBet in kolikkopelejä muiden suosittujen pelien keskellä. Itse asiassa monet ihmiset käyttävät tuntikausia seuraavan ostonsa tutkimiseen ennen sen tekemistä.

Kuinka voit olla varma, että uusi puhelimesi on kaiken vaivan arvoinen? Oletko tietoinen asioista, joita haluat puhelimesi tekevän? Oletko miettinyt ominaisuuksia, joita odotat gadgetillesi? Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit välttää ajan ja rahan hukkaan ostamalla tuotteita, jotka eivät kelpaa nuuskalle.

Korkea GPU

GPU on grafiikan prosessointiyksikkö, joka on pelipuhelimen tärkein osa. Se renderöi 3D-grafiikkaa ja hoitaa muita tehtäviä, kuten äänentoiston, mutta sitä käytetään myös muihin asioihin, kuten pelien pelaamiseen.

GPU löytyy useista eri osista puhelimesi sisällä:

Snapdragon prosessori

Snapdragon-prosessori on Qualcommin kehittämä prosessori. Snapdragon-prosessoria käytetään monissa Android-älypuhelimissa, mukaan lukien Samsung Galaxy S9, Google Pixel 3 XL ja LG V30 ThinQ. Sitä käytetään myös muissa laitteissa, kuten iPhone XS Max ja Huawei P20 Pro.

Snapdragon 845 on Qualcommin lippulaivaprosessorin uusin versio, ja sitä käytetään todennäköisesti monissa vuoden 2019 parhaissa Android-puhelimissa. Siinä on kahdeksanytiminen Kryo 385 -suoritin, jonka maksimikellotaajuus on 2,8 GHz, ja Adreno 630 -grafiikkasuoritin, joka kykenee jopa 710 GFLOPS:iin (gigan liukulukuoperaatiot sekunnissa).

Nopea lataus

Pikalataus on ominaisuus, jonka avulla voit ladata puhelimen nopeasti. Se on tärkeä pelipuhelimille, koska sen avulla niitä voidaan käyttää pidempään ilman, että niitä tarvitsee ladata uudelleen. Jos esimerkiksi pelaat pelejä puhelimellasi koko päivän ja haluat sitten mennä ulos ystävien tai perheen kanssa yöllä, pikalatauksella voit jatkaa pelaamista nukkumaanmenoon asti!

Pitkä akunkesto

Pelipuhelimen akun kesto on tärkeä. Haluat pelata pelejä vähintään 3 tuntia ilman latausta, ja jos aiot pelata yli 8 tuntia kerrallaan (kuten turnausten aikana), on vielä tärkeämpää, että puhelimessasi on riittävästi pitkä akun käyttöikä.

Parhaissa pelipuhelimissa on akut, jotka kestävät 3-5 tuntia jatkuvaa käyttöä ja ne voidaan ladata noin 2 tunnissa.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.