Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Hakaniemen hallin pikasuutari Ky

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 9–17, lauantaisin 9–14. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Hakaniemen hallin pikasuutari Ky:n puhelinnumero on 09 701 3565 ja päivystysnumero on 0400 428 325. Sähköpostiosoite on heiskanenhannu@hotmail.com. Avoinna arkisin klo 9–17 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoitaessa julkaisua Hakaniemen hallin pikasuutari Ky sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.