Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutarina T:mi

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–17 ja sopimuksen mukaan myös muulloin. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Suutari Taru Veelo (Suutarina T:mi) aloitti toimintansa osoitteessa Länsitie 2 heinäkuussa 2024. Sisäänkäynti liikkeeseen tapahtuu Länsitien ja Rantatien kulmasta.

Puhelinnumero on 040 579 3944.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Suutarina T:mi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.