Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutarimestari Tylli

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Lappeenrannasta käsin toimivan Suutarimestari Tyllin puhelinnumero on 0400 254 460 ja sähköpostiosoite ari.tylli@pp.inet.fi.

Tylli valmistaa käsityönä esimerkiksi lapikkaita, myös supikkaita, kurpposia ja upokkaita, saappaitakin, kenkiä ja muita jalkineita asiakkaan mittojen mukaan.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Suutarimestari Tylli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.