Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Keskustalon suutari

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe 10–18. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Hämeenlinnassa Linnankadulla sijaitsevan Keskustalon suutarin puhelinnumero on 050 322 4110 ja sähköpostiosoite jouni.olavi.lappi@gmail.com.

Suutari on avoinna ma–pe kello 10–18. Viikonloppuisin suljettu.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Raija Salomaa-Pakarinen:

Minulta täysi 10 pistettä, perustelut:
Erinomainen työn jälki, ammattittaitoa riittää!!.
Siisti asiakastila.
Asiallinen, ystävällien asiakaspalvelu.!!
Aikataulu pitää.
Oheistuotteet sopivat suutariliikkeeseen.

  • Kirjoitettu: 19. päivä joulukuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Jouni Lappi:

Keskustalon suutari Hämeenlinna .Uudet aukiolo ajat ma – pe 10 – 18 . Sähköposti osoite sama kuin tämän lähettäjän . Kiitos

  • Kirjoitettu: 26. päivä marraskuuta 2023
  • Kestolinkki: #
Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Keskustalon suutari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.