Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Jatsarit Tmi. / Suski Mattila

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu sopimuksen mukaan. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Haminan Salmenkylässä sijaitsee Jatsarit. Suutaripalveluiden lisäksi valmistaa nahkaisia tuotteita mittatilauksesta, myös Mikaz-mittatilauspannat, moottoripyörien satulaverhoilut, ajoneuvojen verhoilujen korjaukset ym. mittatilaustyöt.

Puhelinnumero on 044 353 1940 ja sähköpostiosoite jatsarit.tmi@gmail.com.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Jatsarit Tmi. / Suski Mattila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.