Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari Antti Niemi

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi perjantaina 13. päivä marraskuuta 2020.)

Lisätty 13.11.2020: suutarin toiminta lakkasi vuonna 2017.

Suutari A.Niemi on toiminut vuodesta 2008 asti Salossa, Halikon Prismassa, Halikon puolella. Suutari on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–15.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Jyri Lukkarinen:

Palvelu pelaa. Korjannut bootsini jotka ovat olleet lähes roskistavaraa.
Suosittelen lämpimästi.
Nyt saa herra uuden haasteen kun ostin uudet buutsit ja saa huoltaa niitä loppuelämämme loppuun asti. (Boot Factorystä – suomalainen firma riihimäeltä.)
Vien ennen käyttöönottoa rasvattavaksi ja kiillotettavaksi jotta sen kestävät.

Saa nähdä korjaako kuolo ensin suutarin, käyttäjän vai bootsit – jää nähtäväksi.
Voihan tuo suutari toki jäädä eläkkeellekin. Kannan bootsit ulko-ovelle ja laitan lapun notta korjaa ;-)

  • Kirjoitettu: 10. päivä tammikuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Petri:

Hienoa palautetta, toivottavasti yrittäjä sattuu lukemaan sen!

  • Kirjoitettu: 10. päivä tammikuuta 2017
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Suutari Antti Niemi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.