Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Bargsin Suutarit

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–la kello 10–18. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Pääkaupunkiseudulla, tarkemmin sanottuna Vantaalla, sijaitsevan suutaripalveluita tarjoavan Bargs Yhtiö Oy:n (Bargsin Suutarit) puhelinnumero on 05 668 884. Avoinna ma–la kello 10–18. Liike sijaitsee Kauppakeskus Myyrmannissa, P-kerroksessa ja pullonpalautuspisteen veressä. Sähköpostiosoite on suutarit@bargsinsuutarit.fi.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

t.a.t.u.:

Tietääkö kukaan tämän aukioloaikoja? Viikonloppuisin avoinna?

  • Kirjoitettu: 27. päivä lokakuuta 2010
  • Kestolinkki: #

Jani:

Aivan mahtavaa palvelua. Kävin teettämässä autonavaimet tuolla ja vaikka oikeaa aihiota ei hyllystä suoraan löytynytkään (hieman harvinaisempi malli), niin kahden päivän jälkeen (pahimmassa jouluruuhkassa) sain uutuuttaan kiiltävän avaimen kouraani. Mukavia tyyppejä muutenkin.

  • Kirjoitettu: 27. päivä joulukuuta 2011
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Bargsin Suutarit sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.