Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

S&J Saarimäki Oy

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

S&J Saarimäki Oy:n puhelinnumero on 010 770 7290, fax-numero 06 510 0290 ja sähköpostiosoite on saarimakioy@pp.inet.fi.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Jouni ruotsalainen:

Tälle suutarille en vie enää ikinä vie avaimia teetettäväksi kun ne ei vain osaa tehdä tavallista vanhaa abloun puolenkuun mallista avainta… Kahteen kertaan ja eri miehet sitä yritti mutta malli on avain silti maallikonkin silmään eri näköinen… Et tuli nyt ajeltua turhaan 120 km

  • Kirjoitettu: 25. päivä huhtikuuta 2014
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua S&J Saarimäki Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.