Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Vainion Jalkinekorjaamo Ay

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 9–18, laauntaisin 9–15. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Vainion Jalkinekorjaamo Ay:n puhelinnumero on 02 6252 560. Sähköpostiosoite on myynti@askvainio.com. Liike on avoinna arkisin kello 9–18 ja lauantaisin 9–15. Liike sijaitsee Porin Sokoksessa.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

anonyymi:

harmi kun sijaitsee sivummalla keskustasta eikä ihan kävelyetäisyydellä muista palveluista.

  • Kirjoitettu: 27. päivä lokakuuta 2010
  • Kestolinkki: #
Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Vainion Jalkinekorjaamo Ay sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.