Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Veikkolan Kyläsuutari

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu maanantaisin 12–19, tiistaisin 10–18 ja ke–pe 9–16.30 sekä lauantaisin sovittaessa. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Veikkolan Kyläsuutarin puhelinnumero on 040 147 4866 ja sähköpostiosoite veikkolansuutari@gmail.com. Suutari sijaitsee R-kioskin vieressä ja on avoinna maanantaisin kello 12–19, tiistaisin 10–18 ja ke–pe 9–16.30.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoitaessa julkaisua Veikkolan Kyläsuutari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Veikkolan Kyläsuutari
Arvosana
100 % suosittelee
(3 arvostelua)

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.