Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Jalkinekorjaamo Aarno Nieminen

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Nykyisin Jousitie 44:ssä — Jousitien ja Puutteenkujan risteyksessä — toimivan Jalkinekorjaamo Aarno Niemisen puhelinnumero on 040 752 6436.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

matti rautio:

missäpäin joutsaa on tämä suutari kun olen yrittänyt soittaakin mutta numero ei ole käutössä ja koska on auki.

  • Kirjoitettu: 06. päivä tammikuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Jyrki N.:

Joutsan suutariliikkeen os. on netissä (joka paikassa) väärä ja 014- alkuinen puh.numerokin on vanha.

Olin juuri yhteydessä suutari Aarno Niemiseen ja hän sanoi nykyisiksi yht.tiedoikseen:

Suutarliike Aarno Nieminen
Jousitie 44 (= Jousitien ja Puutteenkujan risteyksessä) Joutsan kk:ssä
nykyinen puh. 0407526436

- terv. Jykä

  • Kirjoitettu: 21. päivä elokuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Jalkinekorjaamo Aarno Nieminen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.