Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Pihtiputaan suutari

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 1. päivä syyskuuta 2015.)

Pihtiputaan suutari vaikuttaa lopettaneen toimintansa, tai muuttaneen toiseen osoitteeseen.

Pihtiputaan suutari avataan usein kello 10 tai 11 ja suljetaan 13 tai 14. Aukiolo kannattaa varmistaa soittamalla etukäteen puhelinnumeroon 040 1575 719. Suutari tekee esimerkiksi kenkien korjaukset, kantalappujen vaihdot ja ompelutöitä.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Pihtiputaan suutari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.