Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Jalkinekorjaamo Säynäjoki

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Jalkinekorjaamo Säynäjoen puhelinnumero on 03 121 965.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

jarno mäkivuori:

moro.tilasin auton avaimen volvoon, tuli vain puoliksi jyrsitty. pystytkö jyrsimään sen , malli on . kiire .yst. terv jarno makivuori, ps. mitä maksaa?

  • Kirjoitettu: 07. päivä kesäkuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kuhlström Jukkis:

Mulla on pitkävartiset bootsit koko on ok,mut kärki tarvis leventää.Onnistuuko? T.Jukkis Kuhlström

  • Kirjoitettu: 26. päivä heinäkuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Jalkinekorjaamo Säynäjoki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.