Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Sulaoja Arja Tuulikki

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Sulaoja Arja Tuulikin puhelinnumeroa ei ole tiedossa.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Sami Vesanto:

Kehuttu ja tunnettu Suutari Pietarinkadulla.

  • Kirjoitettu: 15. päivä lokakuuta 2012
  • Kestolinkki: #

L:

Kyseiselle puoskarille ei kannata ainakaan vaatteitaan viedä! Selkeät ohjeet helman lyhentämisestä meni kuuroille korville ja tuloksena käyttökelvoton, reippaasti liian lyhyt ja kalliiksi tullut mekko. Kierrä kaukaa.

  • Kirjoitettu: 20. päivä toukokuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Mikko:

Suutari ei ole ompelija tahi vaatturi !

  • Kirjoitettu: 01. päivä kesäkuuta 2013
  • Kestolinkki: #
Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Sulaoja Arja Tuulikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.