Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Rannela Salme Tuulikki

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 10. päivä tammikuuta 2018.)

1/2018: Tämä suutariliike on lopettanut toimintansa. Yrittäjä nukkui pois eikä yritykselle löytynyt jatkajaa.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Irene:

Tosi hienot sapat teki .voisinko soitta kysysin vähä tietova 045-3508850 voiskoteille soitta irenemanner1 @hotmail.com olisin niin kitolinen vastauksesta

  • Kirjoitettu: 06. päivä lokakuuta 2021
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Rannela Salme Tuulikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.