Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Shoemakermen Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu avoinna ma–pe kello 10–20 ja lauantaisin 10–18. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Espoolaisen Shoemakermen Oy:n puhelinnumero on 044 2081454. Liike sijaitsee K-Supermarket Mankkaan tiloissa kassoja vastapäätä.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Elina Karell:

Jälleen vein (2.11.2012) kenkäni Mankkaan K-supermarketin yhteydessä olevaan Suurariin. Sain kenkäni takaisin kuin uusina ! Kerta kaikkiaan hyvää ja nopeaa
palvelua ! Kiitos ! Suosittelen kaikille !

  • Kirjoitettu: 02. päivä marraskuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Nea Matilainen:

Tämä suutari sulkee liikkeensä Mankkaalla ja avaa uuden liikkeen Pasilaan Mall Of Triplaan 17.10.2019!

  • Kirjoitettu: 09. päivä lokakuuta 2019
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Shoemakermen Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.