Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Taitavat suutarit

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 9–18 ja lauantaisin 10–14 (kesälauantaisin 1.6.–30.9. suljettu). Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Taitavat suutarien puhelinnumero on 015 222 010 ja sähköpostiosoite taitavat@dlc.fi. Liike sijaitsee Graanin liikekeskuksen yhteydessä. Taitavat suutarit hoitaa korkolappujen laittamisen, kenkäparien liimauksen ja ompelun, vetoketjun laittamisen kenkään, murentuneiden pohjien korjaamisen, kenkien muutostyöt ja esimerkiksi varsien venytyksen.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Taitavat suutarit sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.