Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Verstas Joensuu

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Citymarketin Suutari — Verstas Joensuun puhelinnumero on 050 522 1023.

Palveluihin kuuluu esimerkiksi autonavain tekeminen, kantalaput, vetoketjut, ompelut, liimaukset, niittaukset ja kiillotukset, myös kaiverrukset ja näyttöjen vaihtaminen esimerkiksi kännykkään. Valikoimassa on myös jalkineiden pohjallisia, hoitoaineita, kengännauhoja, ja vöitä.

Nettisivujen lisäksi suutarilla on omat Facebook-sivut.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Niina:

Erittäin hyvää ja nopeaa palvelua-taattua laatua!

  • Kirjoitettu: 07. päivä lokakuuta 2019
  • Kestolinkki: #
Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Verstas Joensuu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.