Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Kenkäkingi

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 10–18 sekä lauantaisin 10–14. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Keravalla toimiva Kenkäkingi on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Suutarinpalveluiden Kenkäkingistä saa valikoitua second handia sekä uusia Stetson-hattuja ja brittiläisiä Solovair-jalkineita.

Sähköpostiosoite on pete@kenkakingi.fi ja puhelinnumero 040 703 6321.

Nettisivujen lisäksi liikkeellä on omat Facebook-sivut.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Nipa:

Erittäin ammattitaitoinen suutari, kohtuulliset hinnat, todella hyvä palvelu ja ihanat second hand-tuotteet. Suosittelen.

  • Kirjoitettu: 13. päivä toukokuuta 2015
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Kenkäkingi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.