Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari Salminen

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 13. päivä joulukuuta 2022.)

Salminen lopettanut jokunen vuosi sitten, ilmoitti Ari.

Salossa toimivan Suutari Salmisen sähköpostiosoite on jari.i.salminen@suutarisalminen.com ja puhelinnumero 040 503 1789.

Palveluihin kuuluu nahkatuotteiden korjaus, myynti sekä käsinneulotut tilaustyöt.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Ari Eronen:

Salminen lopettanut jokunen vuosi sitten

  • Kirjoitettu: 13. päivä joulukuuta 2022
  • Kestolinkki: #

Pete:

Kiitos ilmoituksesta, tämä suutari on nyt merkitty lopettaneeksi.

  • Kirjoitettu: 13. päivä joulukuuta 2022
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Suutari Salminen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.