Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutaripalvelu Naskali

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 2. päivä marraskuuta 2016.)

Naskali ei toimi enää Kauppakadulla.

Suutaripalvelu Naskalin puhelinnumero on 03 782 7720.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Tarmo Salin:

Suutari Naskali on lopettanut Kauppakatu 18:sta jo AJAT SITTEN!

  • Kirjoitettu: 02. päivä marraskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos tiedosta!

  • Kirjoitettu: 02. päivä marraskuuta 2016
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Suutaripalvelu Naskali sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.