Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Master Fix Oy (Malmin Suutari)

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 9–17.30, lauantaisin 9.30–13. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Malmilla toimiva suutariliike Suutaripalvelu Malmi on avoinna arkisin kello 9–17.30 ja lauantaisin 9.30–13. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumero on 09 385 7772 ja sähköpostiosoite malmi@suutaripalvelu.fi. Nettisivujen lisäksi tällä suutariliikkeellä on omat Facebook-sivut.

Ajankohtaista: 1.1.2016 suutari on suljettu.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Forum:

Master Fix nykyään malmilla. Suutaripalvelu Forum toimii tässä mainitussa osoitteessa. Molempien yhteystiedot ja aukioloajat löytyy: http://suutaripalvelu.fi/

ps.http://www.suutarit.com/palaute/ palautelomake ei toimi…

  • Kirjoitettu: 21. päivä huhtikuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos ilmoituksesta! Tämän ja Forumin Suutarin esittelysivut on nyt varustettu tuoreimmilla yhteystiedoilla. Palautelomakekin on korjattu. (Ollut rikki ties kuinka monta päivää, sillä en ole muistanut seurata tämän nettisivuston toimintaa kovin paljon.)

  • Kirjoitettu: 21. päivä huhtikuuta 2011
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Master Fix Oy (Malmin Suutari) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.