Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Nahkari

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–18, suljettu la–su. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Järvenpäässä sijaitseva Nahkari löytyy samasta paikasta, jossa aiemmin toimi Ässä-suutari. Avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–18. Lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Katrina:

Suosittelen tätä suutaria. Erinomaista palvelua, vilpittömän ystävälliset työntekijät ja erinomainen työn laatu. Harvoin saa näin hyvää palvelua missään liikkeessä.

  • Kirjoitettu: 25. päivä elokuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kati:

Todella hyvä palvelu ja erinomainen työn jälki. Suosittelen.

  • Kirjoitettu: 05. päivä joulukuuta 2017
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Nahkari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.