Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari Siponen

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi lauantaina 8. päivä kesäkuuta 2019.)

Suutari Siponen on lopettanut toimintansa tässä osoitteessa. Tilalla toimii Suutari Koskinen.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Antti Koskinen (-Suutari Koskinen):

Suutari Siponen ei ole toiminut vuoden 2008 jälkeen.
Tilalla on entistä ehompi SUUTARI KOSKINEN!

  • Kirjoitettu: 08. päivä marraskuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos ilmoituksesta! Tämä tieto on nyt lisätty esittelysivulle.

  • Kirjoitettu: 09. päivä marraskuuta 2011
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Suutari Siponen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.