Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari Koskinen

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Suutari Koskinen on perinteinen suutari ja moderni avainpalvelu.

Puhelinnumero on 044 980 7282.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Marja:

Hyvä palvelu ja todella hyvä työn jälki! Suosittelen!

  • Kirjoitettu: 22. päivä toukokuuta 2021
  • Kestolinkki: #
Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Suutari Koskinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.