Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Monofix suutari

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Helsingin Arabiassa sijaitsevan Monofixin puhelinnumero on 09 877 8641.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

aate salomon:

Tästä suutarista on olemassa lentävä lause, kun joku puhuu hervottomia.
" sinähän olet tyhmempi kuin suutari"

  • Kirjoitettu: 09. päivä elokuuta 2013
  • Kestolinkki: #

peter pihlström:

kysymys: 1. mikä puhelinnumero, ilmoitettu ei toimi. 2. onnistuuko nahkapohjaisten kenkien puolipohjien laitto reunaompeleella ja suurin piirtein paljonko maksaa?

  • Kirjoitettu: 04. päivä maaliskuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Tyyliniekka:

Monofixistä löytyy artikkeli Tyyliniekan verkkolehdestä.
http://tyyliniekka.fi/monofix-perinteinen-suutari-helsingissa/

  • Kirjoitettu: 15. päivä marraskuuta 2015
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Monofix suutari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.