Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Itäkeskuksen suutari ja avainpalvelu Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe 10–19 ja lauantaisin 10–17. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Nykyisin Laajasalon ostokeskuksessa, Kauppakeskus Saaressa, sijaitsevan Itäkeskuksen suutari ja avainpalvelu Oy:n puhelinnumero on 09 343 2331.

Palveluihin kuuluvat perinteisten suutarintöiden lisäksi vaativammat korjaukset, sekä esim. kengät, laukut ja muut nahkatavarat, saksien, veitsien ja luistimien teroitus, kilpien laattojen ym. kaiverrukset.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Vasileios Kanellopoulos:

Dear sir/madam,

I would like to ask if you can make a copy of my apartment’s key It is ABLOY type.

How much does it cost and when can I bring it?

Kind regards,
Vasileios

  • Kirjoitettu: 16. päivä syyskuuta 2016
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Itäkeskuksen suutari ja avainpalvelu Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.