Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Jalkinekorjaamo Karttunen ky

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–17. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Jalkinekorjaamo Karttunen toimii Helsingissä. Avoinna ma–pe kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero on 09 479 584 ja sähköpostiosoite info@jalkinekorjaamo.com.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Mikko Karttunen:

Jalkinekorjaamo Karttunen toimii oikesti Helsingissä osoitteessa Minna Canthin katu 20, 00250 Helsinki.
Nettisivut: http://www.jalkinekorjaamo.com
Yrityksen löydät myös Facebookista.

  • Kirjoitettu: 12. päivä joulukuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Petri:

Jep, kiitos korjauksesta. Uudet yhteystiedot sun muut on lisätty tuohon esittelysivulle.

  • Kirjoitettu: 12. päivä joulukuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Kenneth Rubanovitsch:

Tänään pe 23.12. suljettu!

  • Kirjoitettu: 23. päivä joulukuuta 2022
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Jalkinekorjaamo Karttunen ky sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.