Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Jalkinevalmistaja Järvenpää

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Lisätty 2.10.2023: Jalkinevalmistaja Järvenpää muuttaa Kauppahallin sisällä uuteen liiketilaan. Se avataan marraskuun 2023 alussa.

Jalkinevalmistaja Järvenpää toimii Tampereella Väinölänkatu 8:ssa. Liikkeen puhelinnumeron on 045 1131 565.

Liikkeen palveluihin kuuluvat kenkien korjaustyöt sekä mittatilauskenkien valmistus.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Jalkinevalmistaja Järvenpää sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.