Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Perinnesuutari Riuska Eukko

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu sopimuksen mukaan. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Syyskuussa 2017 perustettu Perinnesuutari Riuska Eukko toimii nykyisin Liperissä. Perinnesuutari valmistaa perinnejalkineita, pääasiassa supikkaita sekä opettaa jalkineenvalmistusta ja nahkatöitä.

Sähköpostiosoite on riuska.eukko@gmail.com.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Perinnesuutari Riuska Eukko sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.