Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari — avainpalvelu Kanta ja paikka

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 10–17. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Vuonna 1989 perustettu Suutari — avainpalvelu Kanta ja paikka sijaitsee Tampereella. Avoinna ma–pe kello 10–17. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumero on 044 565 4669.

Ajankohtaista

Liike lopettaa Tampereella viikolla 35/2018 ja sen jälkeen yrittäjä jatkaa Nokialla.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Soittaja Vaan :

"Puhelinnumero 03 212 4429 ei ole käytössä"

  • Kirjoitettu: 03. päivä syyskuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos ilmoituksesta, Soittaja Vaan. Puhelinnumero on nyt poistettu firman esittelysivulta.

  • Kirjoitettu: 03. päivä syyskuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutari — avainpalvelu Kanta ja paikka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.