Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Rauman Kenkähuolto

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9.30–17 ja la kello 10–13. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Rauman Kenkähuolto toimii Karjalankadulla. Puhelinnumerot ovat 02 822 5443 ja 050 541 6914. Sähköpostiosoite on raumankenkahuolto@gmail.com.

Avoinna ma–pe kello 9.30–17 ja lauantaisin 10–13. Sunnuntaisin suljettu.

Suutaripalveluiden lisäksi avain- ja kaiverruspalvelu.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Rauman Kenkähuolto sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.