Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutarimaailma Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin 9–20, lauantaisin 9–18 ja sunnuntaisin 12–16. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Easton-kauppakeskuksessa, Citymarketin kassatasolla lasten leikkipaikan vastapäätä sijaitsevan Suutarimaailma Oy:n puhelinnumero on 09 325 3838 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@suutarimaailma.fi.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Suutarimaailma Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.