Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Lempäälän jalkinekorjaamo

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma, ti, to, pe kello 10–17. Suljettu ke, la–su ja heinäkuussa.. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Lempäälän jalkinekorjaamon puhelinnumero on 03 375 2929. Lempäälän jalkinekorjaamo tekee suutarialan töitä, ja myymälästä löytyy myös kengänhoitotuotteita ja kotimaisten valmistajien nahkatuotteita.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Kari Lehtimäki:

alla oleva tieto lempäälän jalkinekojaamosta on väärää. Oikea tieto löytyy
ko. yrittäjän nettisivuilta http://personal.inet.fi/yritys/jklempaala/suutari/suutaripalvelut.html

—- väärin —
Lempäälän jalkinekorjaamo
Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.
Suositteletko tätä suutaria?24Kyllä!0En
Paikkakunta: akaa
Kestolinkki: http://www.suutarit.com/lempaalan-jalkinekorjaamo
Lyhyt kestolinkki: suutarit.com/223
Tietoja tarkistettu: syyskuussa 2010 (2381 päivää sitten)
Nettisivut: Suutarilla ei ole nettisivuja.
Osoite: Palokatu 38, 37830 Akaa
Luettu: 8379 kertaa

  • Kirjoitettu: 03. päivä huhtikuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Petri:

Aivan totta, kiitos ilmoituksesta! Kaikki tiedot olivat ihan päin prinkkalaa. Ne on nyt korjattu tälle esittelysivulle. Sivun yläosassa on nyt myös linkki yrittäjän nettisivuille.

  • Kirjoitettu: 03. päivä huhtikuuta 2017
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Lempäälän jalkinekorjaamo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.