Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Kenkäkorjaamo Matti Merimäki

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Kenkäkorjaamo Matti Merimäen puhelinnumero on 03 5845 822.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Mirka Kuusela:

Olen melkein parikymmentä vuotta asioinut Merimäellä ja saanut aina erinomaisen työnlaadun, ensiluokkaisen palvelun ja päälle mukavat jutustelut. Ja hinnatkin on edulliset.

  • Kirjoitettu: 17. päivä lokakuuta 2017
  • Kestolinkki: #
Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Kenkäkorjaamo Matti Merimäki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.