Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

PeePee Suutari

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–17. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Oulussa sijaitsevan PeePee Suutarin puhelinnumero on 040 178 1600 ja sähköpostiosoite papeproduction@gmail.com. Suutariliike sijaitsee Vuodintie 2:ssa, Limingantullissa. PeePee hoitaa kenkien ja saappaiden korjauksen, nahkatuotteiden korjaamisen ja valmistamisen, kaiverrustyöt myös. Avoinna ma–pe kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua PeePee Suutari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.