Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari Hyötytaito Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu maanantaisin kello 10–17.30, ti–pe 9–17, lauantaisin 10–14. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Suutari Hyötytaidon puhelinnumero on 050 466 2717 ja sähköpostiosoite suutariliike@gmail.com. Liike on avoinna maanantaisin 10–17.30, ti–pe 9–17 ja lauantaisin kello 10–14. Nettisivujen lisäksi tällä yrityksellä on omat Facebook-sivut.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Suutari Hyötytaito Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.