Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Haraldin Kenkä

Liikkeen aukioloajoiksi on ilmoitettu avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 11–17. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Haraldin Kengän puhelinnumero on 044 299 0025 ja sähköpostiosoite info@haraldin.fi.

Huomioitavaa: nykyisin Haraldin Kenkä keskittyy mittatilauskenkiin sekä oman Thyra Gorm -ekokenkämerkin valmistamiseen. Käsilaukkujen korjauspalvelu kuuluu myös valikoimiin. Perussuutarin töitä ei enää tehdä.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Alan Bridger:

Onneksi vielä on tällaisia todella moniosaavia tekijöitä!

  • Kirjoitettu: 10. päivä elokuuta 2012
  • Kestolinkki: #
Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Haraldin Kenkä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.